Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 80€

menu close
close

Επιστροφές / Αλλαγές

Επιστροφές / Αλλαγές

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο και την εξυπηρέτηση πελατών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αλλαγής από εμάς. Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών, ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή επί του συνόλου στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 4.00€.

Η Πολιτική δωρεάν αλλαγών – επιστροφών ισχύει μόνο για προϊόντα που ΔΕΝ αγοράστηκαν με έκπτωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση για κάθε αλλαγή ή επιστροφή 4.00€

Εάν ο πελάτης έχει πληρώσει κόστος για την αλλαγή και στη συνέχεια αποφασίσει να κάνει επιστροφή των προϊόντων δεν υπάρχει πάλι η χρέωση των 4.00€. Οι δωρεάν αποστολές-επιστροφές αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Προϋποθέσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν καθώς και η συσκευασία που το συνοδεύει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή χρήση αυτού και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcodes).

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης χάνει το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος ακόμα και στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται για λόγους αρχικής υπαιτιότητας της εταιρείας. Όλες οι επιστροφές γίνονται με την CENTER COURIER. Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή την βαραίνει με κόστος αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία κατά την επιστροφή υπεύθυνος είναι ο πελάτης και καμία ευθύνη δεν φέρνει η ΒΙΟΚΙΝΗΣΙΣ ΑΙΓΙΟΥ ΜΟΝ. ΙΚΕ, και ο πελάτης χάνει κάθε δικαίωμα για επιστροφή η αλλαγή του προϊόντος. Λόγω αυτού στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος με την CENTER COURIER, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης σε αυτή, θα πρέπει μέσω mail να υποβάλει το αίτημά του στο biokinisis.aigio@gmail.com και να σταλεί το προϊόν με άλλη εταιρεία που θα υποδείξει ο πελάτης.

Οφείλετε να συμπεριλάβετε αντίγραφο της απόδειξη λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου για την νομιμοποίηση του δικαιώματος της αγοράς σας. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών, ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή επί του συνόλου στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 4.00€.

Η Πολιτική δωρεάν αλλαγών – επιστροφών ισχύει μόνο για προϊόντα που δεν αγοράστηκαν με έκπτωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση για κάθε αλλαγή ή επιστροφή 4.00€. Εάν ο πελάτης έχει πληρώσει κόστος για την αλλαγή και στη συνέχεια αποφασίσει να κάνει επιστροφή των προϊόντων δεν υπάρχει πάλι η χρέωση των 4.00€. Οι δωρεάν αποστολές-επιστροφές αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Κάθε επιστροφή αποστέλλεται προς:
ΒΙΟΚΙΝΗΣΙΣ ΑΙΓΙΟΥ ΜΟΝ. ΙΚΕ
Σωτηρίου Λόντου 35-37,
Τ.Κ. 251 00, Αίγιο
Tηλ.: 2691029980

Επιστροφή Χρημάτων

Κάθε επιστροφή χρημάτων κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής όλων των στοιχείων επιστροφής των χρημάτων (IBAN, πληροφορίες δικαιούχου).

Σαν ποσό επιστροφής αναφέρεται το ποσό αξίας του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εκάστοτε έξοδα που μπορεί να έχει πληρώσει ο πελάτης κατά την αποστολή σε αυτόν.

Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά, μέσω διαδικασίας web banking από λογαριασμό μας σε συνεργαζόμενη τράπεζα και η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο τα τραπεζικά έξοδα που βαρύνουν την τράπεζα αυτή. Τυχόν τραπεζικά έξοδα που θα προκύψουν στον πελάτη δεν είναι δυνατό να τα γνωρίζουμε και κατ’ επέκταση επιβαρύνονται στον πελάτη .

Αναλυτικά κατά περιπτώσεις πληρωμής η επιστροφή πραγματοποιείται:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Τραπεζική κατάθεση του ποσού της αξίας αγοράς του προϊόντος σε λογαριασμό (ΙΒΑΝ, Ονομ/νο Δικαιούχου, Συμβαλλόμενη τράπεζα) που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντικαταβολή: Τραπεζική κατάθεση του ποσού της αξίας αγοράς του προϊόντος σε λογαριασμό(ΙΒΑΝ, Ονομ/νο Δικαιούχου, Συμβαλλόμενη τράπεζα) που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Paypal: Επιστροφή του ποσού της αξίας αγοράς του προϊόντος στον λογαριασμό χρέωσης. Επιστρεφόμενα είδη που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση. Όλα τα παραπάνω ισχύουν σε κάθε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής ακόμα και εάν ο λόγος είναι αρχική υπαιτιότητα της εταιρίας.